Aktuellt

Ny säljansvarig i Stockholm/Upplands-området

Fermacell har fått en ny säljansvarig i Stockholm/Upplands-området. Kim Lindholm, 35 år, tillträdde i mitten av augusti och beskriver sina första veckor som spännande och intensiva.

Kim kommer från en ställning som produktionsledare hos Arcona, men har tidigare haft egen firma med specialisering på tätskikt. Då var han primärt säljare – något som han har längtat tillbaka till. Detta, och ett sug efter att prova något helt nytt, gjorde att han sökte ställningen hos Fermacell.

Han beskriver sig själv som en relationsmänniska med 15 års erfarenhet och utbildningar inom allt från administration till ledarskap och ekonomi. Han strävar mot att se till att Fermacell fortsatt involveras och kan vara med att göra en skillnad i stora, slagkraftiga projekt som t.ex. SE-bankens huvudkontor vid Mall of Scandinavia, till vilket man har levererat väggarna.

Han bor vid Sergels Torg med fru och dotter och har bytt ut fotboll i Allsvenskan, mot den nya och heta sporten paddletennis. Tycker om att både laga mat och gjorde verklighet av drömmen och åkte med familjen till Maldiverna i mars. Vi önskar honom välkommen och lycka till!