En riktig vägg

En vägg är kanske ingenting du lägger märke till. Dess egentliga uppgift är att vara en osynlig ram för din tillvaro och verksamhet. En svag motståndskraft mot slag och stötar och en ringa stötdämpning bryter lätt ner denna ram. Men med fermacell* kan du få alla fördelarna med en tunn lättvägg, utan att behöva kompromissa med styrkan. Eftersom fermacell är en fibergipsskiva, är den mycket robust samt skruvfast och slagfast i ett enda lager.

Hos fermacell vet vi att en fermacell-vägg kommer att hålla för allt det den utsätts för under normala förhållanden under byggnadens levnadstid. Om ifall en fermacell-vägg ändå skulle bli utsatt för åverkan, så är den mycket lätt att reparera.

Vi är faktiskt så säkra på att fermacell fibergipsskivor klarar dagliga slag och stötar i tuffa miljöer som exempelvis, kontor, skolor, vårdinrättningar, att alla fermacell fibergipsskivor levereras med 20 års garanti** på slaghållfastheten.

Ring eller skriv till oss på 0735403230 eller fermacell-se@jameshardie.com för mer upplysningar om vår garanti. Du kan också läsa mer om fermacell fibergipsvägg i vår Orange Book.

*fermacell är ett registrerat varumärke inom James Hardie Group.
**fermacell 20 års slaghållfasthetsgaranti är gällande från 2017-01-01.